BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 3, 2011

New year?

Ramai yang teruja dengan kehadiran tahun baru,kononnya nak berubah yang kurang baik dan tingkatkan apa yang dah bagus. Masa-masa macam ni lah ramai post entry pasal new year.

Tapi, what about me?kenapa new year takda pon special entry?

Mungkin sebab rasa sama je new year or last year or next year.Eh, tapi next year dah 2012 kan?Hari kiamat mengikut kaum Mayan.

Apa-apa pon bergembiralah dengan tahun baru ni.Moga-moga sesapa yang ada azam tu terlaksana lah.At least ada la jugak planning daripada orang yang takda planning.Nanti gagal sapa yang takda planning.

This year might be different from before sebab internship.Separuh tahun dihabiskan buat internship,tak belajar macam dulu-dulu.

Oh!Kalau dah tahun baru, lagi 2 minggu la kot result exam keluar kan?

1 comment(s):

~♥ iella ♥~ said...

hope, result yg terbaik...

Happy new year walaupun dah 04/01/2011....hihi


http://fadthnwan.blogspot.com